Får som tittar in i kameran

Boda Borg

Adress: Runstigen, 576 35 Sävsjö Visa karta

Adress: Runstigen, 576 35 Sävsjö

Ett äventyr för ALLA!
Mitt i dom smålänska skogarna ligger Boda Borg Sävsjö. Ett hus med 17 Questar och ett 60 tal utmanande rum som väntar på att bli lösta.
Samla företaget, kompisgänget, familjen, ungdomsgruppen eller föreningen och upplev Boda Borg tillsammans.

Under sommaren samt lov så har vi öppet alla dagar, även måndagar.

Boda Borg är också en InfoPoint och här får du personliga tips om vad du se och göra under ditt besök

Bilda lag om 3-5 personer. Varje Quest har 2-5 utmanande rum som följer efter varandra. De 3 olika svårighetsgraderna är gröna, röda och svarta dessa grader är viktigt att hålla koll på för att hitta en utmaning som passar er!
Över startdörren till varje Quest finns en lampa, vid blinkade ljus är Questen upptaget och fast sken ledigt. Inne i utmaningarna har ni 2 minuter på er till att lösa uppgifterna.
Klarar ni uppgiften får ni grönt ljus och ni kan ta er vidare in i Questen. Vid rött ljus blir ni tvungna att lämna rummet och börja eran Quest på nytt.
Målet är att nå sista rummet där ni hittar stämpellådan, överlista den sista utmaningen och ni kan stämpla era kort och där med skaffa bevis på att ni klarat Questen.
Om lösningen utförs fel eller ni har använt mer än 2 minuter måste ni starta om från början igen eller välja en annan Quest.

Lycka till!

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  0046 0382-67550
 • Gatuadress 1
  Runstigen
 • Postadress
  576 35 Sävsjö
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  Tis-Sön 10-17 Mån: stängt
 • Prisinformation
  Priset är 140 kronor för 2 timmar samt 190 för heldag. Planera gärna er dag som grupp, och övernatta hos oss för hinna med alla Quests!