Får som tittar in i kameran

Spa på loftet

Adress: Kännestubba Sandhem , 57692 Sävsjö Visa karta

Adress: Kännestubba Sandhem , 57692 Sävsjö

På loftet- ett lant & ört SPA med skräddarsydda behandlingar och upplevelser där det endast används ekologiska kropps-och hudvårdsprodukter.
I en lantligt rogivande miljö erbjuds skräddarsydda paket av behandlingar & upplevelser. Här använder jag endast ekologiska kropps- & hudvårdsprodukter bl a egentillverkade.

På loftet är en liten oas i vardagen med upplevelser och produkter som ger njutning, hälsa & välbefinnande för både kropp & sinne.

Örter, oljor, produkter & behandlingar anpassas individuellt & efter årstid.
Ett örtspa kan vara ett sätt att för sig själv få en lugn & skön egentid eller ett sätt att umgås, slappna av, hämta ny energi och kraft.

SPA behandlingar på våren
På våren när naturen runt omkring exploderar av grönska & färg är det lätt att känna sig lite blek & livlös. Då kan det vara dax att skaka av sig vintern & tillsammans med nära & kära ladda med uppfräschande ansiktsbehandling, härligt fotbad med efterföljande massage. Ta med vännerna, kollegorna, syskon eller hjärtevännen hit för att ur naturens skafferi t ex blanda egenkomponerade bad- fotbadsalt, kroppsskrubb.

Sommarens SPA med otroliga möjligheter
När sommarens efterlängtade varma dagar äntligen förgyller våra liv är det upp till oss att ta tillvara på & njuta av allt som årstiden bjuder.
Sommarens spa har otroliga möjligheter & jag delar gärna med mig av inspiration & härliga produkter. Här finns ljuvliga kroppscrub med ros,havssalt,vanilj. Doftande badknyten och härligt svalkande ansikts- & kroppsspray av lavendel mm.
Det finns möjlighet att köpa med en spakorg med kroppsscrub, ansiktsmask & svalkande fläderblomsvatten. Ta med härligheterna till bryggan och sjön.

Behandlingar som håller värmen på hösten
Medan vinden viner utanför & höstmörkret sveper in är det viktigt att hålla värmen med kryddiga örtteer, tända ljus, välgörande kaffeskrubb & massage med varma stenar.

Jul-SPA, julklappar och presenter
Till julen kanske man väljer att överraska vänner & familj med ett julspa för att varva ner & hämta ork inför alla förberedelser.
Njut av varm choklad/kaffemassage eller mys med en varm pläd över rygg & axlar medans fötterna mår bra i ett härligt fotbad & frusna vinterhänder får sig en väldoftande massage.

Uppskattade julklappar, presenter i form av underbara produkter & upplevelser finns det gott om På loftet.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Mobilnummer
  0046 076-3154929
 • Gatuadress 1
  Kännestubba Sandhem
 • Postadress
  57692 Sävsjö
 • Webbsida
 • Prisinformation
  30 minuter - 300 kr. 45 minuter - 400 kr. 60 minuter - 500 kr.