Får som tittar in i kameran

Madsengårdens Catering

Visa karta

Välkommen till Madsengårdens Catering. Ett företag som funnits sedan 2009. Vi har utvecklats genom åren och våren 2017 fick vi färdigt vårt nya cateringkök hemma på gården!!


Vi erbjuder smörgåstårtor, exotiska plankor, olika bufféer, middagar, desserter, hembakad ostkaka, tårtor, kakor , landgångar, räkmackor, baguetter, pajer , Ja, vad du önskar i stort sett!
Vi erbjuder även serverings hjälp, dukning och diskning. Vi har även porslins uthyrning med alla sorters tallrikar och olika glas och bestick.
Varmt välkomna till oss!!
Det lilla företaget, med den stora servicen!!

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda med både maten och servicen. Vi tycker att våra kunder ska vara säkra på att deras mat tillverkas med så lite konserveringsmedel och sk E-nummer som möjligt. Vi är även noga med att maten tillagas efter gällande regler angående livsmedelshantering med allt vad det innebär med temperatur kontroller och rengörings rutiner. Min styrka i konkurrensen är att använda så lite tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen som möjligt. Jag gör därför alla mina fyllningar till både tårtor och smörgåstårtor själv. Jag kan göra laktosfritt och glutenfritt till en liten extra kostnad. Jag kan även göra special beställningar på tårtor t ex till fotbollsfantasten eller golfspelaren eller till fiskaren.

Visa mer

Om denna aktivitet